Mittarilukeman ilmoittaminen

Ritasjarven vesiosuuskunta on luopunut Vesimaisterin käytöstä alkaen 1.1.2021 ja siirtynyt samalla arviolaskutukseen ja kerran vuodessa tapahtuvaan tasoituslaskutukseen. Jatkossa vesimittarilukemat ilmoitetaan kerran vuodessa joulukuussa.

Vesimittarilukemat ilmoitetaan kuitenkin edelleen tätä kautta, nyt vain käyttäen hieman erilaista lomaketta. Lomakkeella tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:

  • kulutuspaikkanumero (= ent. asiakasnumero, joka löytyy laskulta)
  • Vesimittarin numero (löytyy stanssattuna näyttöä ympäröivästä metallikehästä
  • Asiakkaan nimi
  • Kiinteistön osoite
  • Mittarilukema (käytä desimaalierottimena pistettä pilkun sijaan)

Ilmoita mittarilukemasi tästä

Vesiosuuskunta laittaa kaikille asiakkailleen muistutuksen vesimittarilukemien ilmoittamisesta joulukuussa. Mikäli lukemaa ei muistutuksesta huolimatta ilmoiteta, käy osuuskunta lukemassa mittarilukeman ja perii siitä 50€ suuruisen maksun seuraavan vesilaskun yhteydessä.

Vedenkulutuksen merkittävät muutokset

Mikäli vedenkulutuksessa tapahtuu merkittäviä muutoksia ja arvilaskutuksen suuruuteen on tarpeellista tehdä muutoksia, tulee asiasta olla yhetydessä vesiosuuskunnan toimitusjohtajaan, Mauri Mikkolaan.

Kiinteistön omistajan vaihdos

Kiinteistön vaihtaessa omistajaa, tulee mittarilukema ilmoittaa ja olla yhteydessä osuuskunnan toimitusjohtajaan, Mauri Mikkolaan. Asiakkaaalle toimitetaan loppulasku ja uusi laskutuskausi aloitetaan uuden omistajan kanssa.