Vuoden 2018 tiedotteet

25.5.2018

Rekisteriseloste

Tästä pääset Ritasjärven vesiosuuskunnan rekisteriselosteeseen.

24.5.2018

Sähköinen tiedotus

Pyrimme lisäämään sähköistä viestintää ja näin vähentämään postituskuluja. Jos haluat, että sinulle lähetetään viestit/kokouskutsut jatkossa sähköisesti, ilmoita sähköpostiosoitteesi: sihteeri@ritasjarvi.fi. Jollei muuta ilmoitusta tule, postitamme tiedotteet/kutsut tavalliseen tapaan.

23.5.2018

Terveiset vuosikokouksesta

Osuuskunnan vuosikokous pidettiin Knehtilän tilalla ke 23.5.2018. Kokouksessa hyväksyttiin 2017 tilikauden tulos- ja tase, sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja toimitusjohtajalle.
Kokouksessa päätettiin, että uusien liittymien hinta kaikilla osuuskunnan alueilla on 15 000€, alkaen 24.5.2018. Kokouksessa käytiin läpi myös hallituksen esittämää sääntömuutosta ja päätettiin siirtää siitä päättäminen seuraavalle kokoukselle.

Hallitus 2018:

Tiia Vainionpää, pj
Briitta Lajola, varapj, rahastonhoitaja
Anni Willman, sihteeri
Olavi Siekkinen, jäsen
Petteri Laaksonen,  jäsen
Simo Vanhatalo, jäsen
Sakari Lappalainen, varajäsen
Arto Onttonen, varajäsen

Toimitusjohtajana jatkaa Mauri Mikkola.


14.5.2018

Osuuskunnan vuosikokous

Aika: 23.5.2018, klo 18
Paikka: Knehtilän tila, Haapasaarentie 75

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat mm. tilinpäätös, toimintakertomus, päätetään vastuuvapaudesta, hallituksen palkkioista, valitaan uudet hallituksen jäsenet jne. Lisäksi hallitus esittää kokouksessa päätettäväksi sääntöjen muutoksen.

Lisäksi keskustellaan osuuskunnan asioista ja ohjeistetaan uutta hallitusta toimissaan. Vuosikokous on oikea paikka tuoda esiin oma näkemyksensä osuuskunnan hoidosta, mainio paikka päästä vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin ja mahdollisuus ilmoittaa halukkuutensa osallistua hallitustyöskentelyyn.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Ritasjärven vesiosuuskunnan hallitus