Vesimaisteri – ilmoita itse mittarilukemasi

Tästä linkistä pääset Vesimaisteriin

05.05.2015

Nyt voit ilmoittaa kätevästi itse oman vesimittarisi lukemat! Osuuskunta on ottanut käyttöön Vesimaisteri-nimisen ohjelman, jossa jokaisella vesimittarin omaavalla jäsenellä on mahdollisuus ilmoittaa vesimittarinsa lukema internetin välityksellä. Vesimaisterissa on myös virtuaalinen mittari, jonka mukaan laskutuksen perustana oleva kulutusmäärä määräytyy automaattisesti. Mikäli virtuaalimittarissa on sama lukema kuin oikeassa mittarissa, tulevat laskut kulutuksen mukaan oikein.

Mitttarin tarkastuksen ja lukeman ilmoittamisen voi tehdä koska vain. Jos haluaa laskunsa mahdollisimman tarkkaan oikein, kannattaa ilmoittaa mittarin lukema lähellä vuosineljänneksen loppua, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun lopussa ennen laskujen muodostamista. Veden kulutus on yleensä aika vakio, joten ilmoittaminen ei ole yleensä tarpeen näin usein. Mikäli perheen koossa tapahtuu muutoksia, kannattaa ilmoittaa lukema heti muutoksen tapahduttua ja toisen kerran juuri ennen seuraavaa laskutusta. Näin saadaan päiväkulutus kulloistakin perhekokoa vastaavaksi seuraaviin laskuihin. Vastaavasti lukema voidaan ilmoittaa omistajavahdoksen yhtyedessä.

Vesimaisterin käyttäjänimi on asiakasnumero, numero löytyy jokaisesta laskusta ja sopimuksista. Salasana on mittarinumeron neljä viimeistä numeroa. Mittarin numero löytyy stanssattuna näyttöä ympäröivästä metallikehästä.

Tästä linkistä pääset Vesimaisteriin